Eilen ja tänään

-Miksi blogi ei toimi?

Huolestunut kysymys singahtaa vastaan aamula jo ulko-ovella. Tuumailaan siis, että tällaista se on joskus sähköisen maailman kanssa, ettei ihan aina kaikkea saa esille reaaliajassa.

-No miten sinä sitten muistat mitään eilisestä?

Hyvä kysymys. Mutta ha haa, tädillä on lunttilappu: Muista kirjoittaa, että eilen katosi liitutaulu seinältä, jumppasalissa palloiltiin supermahtavasti, omilla hommilla tuli erimielisyyttä ja määräilyä leikeistä ja siihen kaatui kruunumerkki, yhtään lojujaa ei jäänyt lattialle, luettiin kirja.

-Aika paljon muistit.

-Ei tullut kruunumerkkiä (syvä huokaus)

-Tänään saattaa tula.

Voi räkä. Ei päästä tänäänkään käsiksi kruununjalokiviin, kun riitaa ja rähinää pukkaa ja hiha heiluu. Mutta sen sijaan kirjastoautossa Pekka sanoo:”Eikös tämä sujunut mukavasti? Tässä olisi tämä” ja ojentaa papukaijamerkkiä. Voi ilo ja riemu!On se vaan aina yhtä hienoa päästä nauttimaan tätä ”lähipalveluasioinnin” laatua vai mikä se hiermuisen hieno termi kirjastoautolle olikaan…. Ei me jakseta sellaista muistaa…Mutta me muistetaan Pekka ja käytöstavat ei kaikki tarpeellinen. Hyvä me!

Päivän tekemisinä on puukässää, Ekapeliä ja sormivirkkausta sekä omia hommia. Hyvin sujuu ja vähitellen valmistuu. Hienoa eskarit!

Päivän pihapelinä otetaan sitten vielä lihapulla-hippaa, ennen viikon viimeistä loppuhyppyä. Mitähän sitä pompattaisiin

-Hyvä aurinko

-Hyvä papukaijamerkki

-Hyvä Timola ja paukaijamerkki

-Hyvä auriko ja Timola ja papukaijamerkki

Esitykset venyvät lopulta niiiiiiiiiiiin pitkiksi, että täytyy tehdä keräilyerä

-Hyvä aurinko papu merkki!(*kaikki)

 

Iloista viikonloppua kaikille toivottaen kirjoittelee  Heidi

Ruokana pinaattimuusi, kalapihvit ja vihersalaatti