Ihana loma alkaa….KRUUNUMERKILLÄ

Näin sitä ollaan eskarivuoden puolivälissä. Huh, miten nopeasti aika onkaan kulunut. Samoin tämä päivä hujahti ohi ihan vilauksessa. Aamula nimittäin eskarilla odotti meitä yllätys, kun Vinski istua käkötti kuivauskaapin päällä, paketti matkassaan. Mutta eihän sitä sopinut heti avata, ei ennekuni kaikki eskarit olisivat paikalla. Sukat siis pois jalasta ja saliin viipottamaan vuoden viimeinen aamupallottelu.

Mutta aamutuokion päätteeksi sitten päästiin paketin kimppuun. Vinskin viesti vaati kyllä melkoista pohdintaa: HYVÄ LOLUA HEDIEJA EKSARIT PUKI LÄHETITI KOKSA TARVITAN TULIPOSTIA KUPIJOON JA LIFASIN ONIBSIIN JA HAJIN. NÄHDÄN ENSIVUONA.POKSIS! t: VINSKI. Mutta niinpä ne vaan eskarit sen selvittävät ja päästään kurkkamaan, että mitä se Vinski oikein Kuopiosta Onnibussilla on hakenut.

-Kalenteri

-Jee!!!!(*monta)

-Eskarit. Kun minä katson tänne laatikkoon, niin minusta tuntuu, että meitä on vakoiltu. Muistatteko semmoisen kaverin, jonka nimi oli Samu?

-Joo. Se oli se sählyope.

-Muistatteko, kun mietittiin, että meillä on maalit ja mailat ja pallot, mutta ei suojalaseja. No, nyt on. Lasketaanpas 1   2   3   4……kymmenet lasit. Miksihän niitä on juuri kymmenet?

-Ei ole kaikille

-Ei tarvii! Kun voi pelata viisi vastaan viisi joukkueilla.

Hienosti ajateltu! Eli tammikuun aamupallottelussa päästään sählyhommiin. Jee!!!

 

Seuraavaksi hoidetaan välkänmittainen ulkoilu sekä kirjastoauto, minkä jälkeen on vuorossa koko päiväkodin jouluyllätys: isolta valkokankaalta ”Joulupukki ja noitarumpu”-elokuva. Ja tietysti oma kipolinen poppareita pitää olla jokaiselle. Hienosti sujuu ja jaksetaan. Hyvä päikyt ja eskarit!

Vielä ruokailu, omat hommat ja loksiensiivous, sitten onkin jo leposten aika.

-Hyvää joululomaa eskarit, ensi vuonna tavataan.

Valolla, ilolla ja suurella lämmöllä yhteisistä päivistä eskareita, Eijaa, Saaraa, Saraa, koulunväkeä ja oppilaita, perheitä ja kaikkia ihania yhteistyötahoja kiittäen  sekä huippua vuotta 2020 meille kaikille toivoen Heidi

Ruokana uunimakkara, porkkanalla höystetty perunamuusi ja vihersalaatti