Jättiläiskissoja ja sammakkopostia

Hilpeää. Tänään tapahtui niiiiiin monta mukavaa juttua, ettei paremmasta väliä. Ensin päiväntähti riemastutti meitä kertomalla ja kuvia näyttämällä mm. mereen polskahtelusta, kortinpeluusta sekä kalan suuhun katselemisesta sekä ilmoittamalla haaveekseen, että olisi jo nyt poliisi.

-Vau. Onko se sinun toiveammatti?

Leveästi hymyilevää nyökytystä.

-Saadaanko me kaikki sitten sakot? (hihitystä)

Lämmin kiitos kotiväelle, oli mukavaa päästä mukaan seikkailuille.

 

Mutta oli meillä tänään paikalla toinenkin ”tähti”, kun veo Minnan mukana saapui eskariamme ihmettelemään opiskelija Lasse. Hänelle piti tietysti esittää kaikki tärkeät selventävät kysymykset. Mitä ennen tänä kutenkin ehti kertoa meille Untosta. ”Minäpäs näytän kuvan…” Lasse sanoo ja puhelimennäytölle ilmestyy VALTAVA kissa. Painoltaan 8kg eli kuten eskarit hienosti laskevat, neljä Enskaa. Aika hurjaa. Kuten sekin, että Lasse mm. soittaa kitaraa ja haaveilee terveenä eläkkeelle pääsemisestä. Ja miten paljon esiteltävää eskareilla onkaan hänelle; kruunumerkistä lojujienlaatikkoon. Ja kuin kirsikkana kakussa

-Sakariaksen kirje!

Voihan nenä. Kukaan ei muistanut eilen edes etsiä Sakariaksen kirjettä ja nyt se löytyä tupsahtaa sählymailalaatikosta.

Rapavelli, kurasää, sammakost on hilpeää!!! Loikkia voi lillingissä, eikä kukaan arvaa missä, märkä kunkku lymyää, vakoilee ja hymyää! Tiedän, kuulen, arvaankin, kaikki jutut eskarin. Läts!!!

Täynnä vihdoin ja viimein on, kolmas lummerivi ja aika auki vierittää aarrekolon ovikivi. Palkinto teitä siis odottaa, vaan ensin on ratkottava pulma, tässä on vihje 180220209.00, vaan mikä mahtaa olla näkökulma?

Niinpä niin ja miettimään, onko tässä järkeä ensinkään.

Litisevin loikkauksian lämmikkoon läiskähtää  SS

 

Vähän se vaatii pohdintaa,mielikuvitusta ja kekseliäisyyttäkin, mutta loputa olemme siitä lähes varmoja, että ensiviikon keskiviikkona aamulla kello yhdeksän on pakettia etsittävä jostain, missä urheillaan.

-Liikuntasalista

-Tai sitten voi olla pallokaapissa

-Kuntosalilla

-Siellä se oli viimeksi.

-Ei kun saunassa.

-Entäs, jos se on urheilukentällä!

Ei auta muu, kuin valmistautua etsimään.

 

Tehdään vielä ennen ruokailua KPT-piirroskuuntelu, mitä varten saamme lainaan koulun puolelta 3.-4.luokan. On se vaan hienoa istua oikeassa pulpetissa. Ja johtuneeko juuri siitä, mutta koko porukan työrauha ja keskittyminen on kyllä ihan huipusti kolmonen. Hienoa eskarit!

Sitten vielä kostean raikas iltapäivähappihyppy ja päivä on taas pulkassa.

-Onko huomenna puukässää?

-On ja kirjastoauto

-Jee!!!

Valolla ja ilolla kirjoittelee Heidi

Ruokana lihapullakastike ja salaatti