Timolan isät rules!!!

Oh hoh, nyt ei kyllä osaa juuri muuta sanoa. Oli niin hilpeän hikiset kuukausikemut tänään. Kas Timolan päiväkodin isä-ihmiset ottivat haasteen vastaan ja osallistuivat KAIKKI tutkimukseen, jossa selvitettiin mm. lempiväriä-ja ruokaa, mielipuuhaa ja supertaitoa. Ja mikä parasta, ihan valokuvan kera.

-Kuka tulee paljastamaan seuraavan pelaajan?

Tähän hommaan ei kyllä tarvitse houkutella. Kas nukkarin seinille on ilmestynyt ihmeellisiä pelipaitoja, joiden selkämyksissä lukee kaikenmaailman sukunimiä, mutta entäs kun nostaa helmaa

-Mun iskä!

Niin on. Ja miten hienosti kuvista tunnetaan kaverienkin isät, mutta kumma juttu, että niillä on ihan oudot nimet. Niinkuin joku Antti, Pekka, Mikko…ja silleen. Pakko välillä ihan kikattaa ääneen.

Ja mitä isät osaavat ja tykkäävät tehdä, sitä tietysti lapset perässä, joten vinkistä liikkeelle: hiihdetään, leivotaan, ajetaan rallia, matkustetaan, uidaan, säikytellään, koulutetaan koiria, pyöritään tasassa…Ja aina lopuksi: isä-hyppy!

Hih, 40 minuuttia hujahtaa nopeasti ja kuulkaa, omat iskät ovat selvästi aika mahtava juttu, niin monesti pitää käydä vielä pelipaidan alle kurkkaamassa. Vaikka kyllä kaverinkin iskä on ihan jees, kun sillä on nyt nimikin. Hilpeää. Lämmin kiitos ihanat isät, kun mahdollistitte tämän jutun. Ja käykäähän vilkaisemassa Timolan all star kokoonpanoa, kun milloin eteisessämme liikutte. (Toki äipätkin!)

 

Iltapäivällä eskarit jatkavat numeroiden parissa lisäämällä numerot isien pelipaitoihin.

-Minä laitan 30, kun iskä on 30.

-Paljonko meidän isä on?

-Nyt en kyllä tiedä.

-No, minä laitan 40.

Kaikille paidoille löytyy numero, mutta ei siinä kaikki. Pitää myös tutkia, että kenellä on tämän päivän numero eli 8.

-Tiedättekö kuka on Teemu selänne?

Ensin homma on ihan, että never head, mutta sitten syttyy lamppu

-Se on jääkiekkoilija!

Niin on. Myös Kimi Räikkönen tunnetaan, mutta Pertti Karppista ei edes Marjo muista, eikä selvää tule edes siitä, että mitä se videolla oikein tekee..

-Niinkuin, soutaako se?

Olympiakultaa Los Angeles 1984, Täti hurraa ja muistaa.

-Ok. Otetaanpas siis vähän tuoreempaa tuotantoa täältä luurista…

Hommahan lähtee ihan lapasesta ja suoraan ylämummoon.

-Mörkö! Mörkö! Mörkö! (*kaikki)

Tästä ei taatusti matematiikka riemummaksi muutu.

 

Hulvattomin terkuin hilpeilee  Heidi

Ruokana siskonmakkarakeitto, vatrusta, juusto ja omena