Hienoa EskaViskat!

Joskus tulee tilanteita, että päivä pitää humpsauttaa ihan nurin kurin ja heikun keikun. Niin kävi tänään, kun tädin piti lentää luurit päässä linjoja pitkin Helsinkiin, katsomuskasvatuksen seminaariin. Mutta seurasiko siitä EskaViskoille ongelma? No ei todellakaan! He ja Sara&Marjo hoitelivat päivän levyraadin ja arkipuuhat mallikkaasti. ”Ihan meni isolla peukulla” Sara toteaa iltapäivällä ja iloisen ylpeitä ovat ipanat itsekkin. Ja Marjo vasta porukkaa kehuukin, hienosta maltista ja toimimisesta. Myös levyraati on ollut selvästi mieluinen.

-Pikku Papun orkesteri ja Robinin Frontside Ollie voitti.

Tasatulos 25 pisteellä. Mutta hyvin ovat pärjänneet muutkin, sillä alle 20 pisteen ei ole jäänyt yksikään kappale.

-Tuu katsomaan

Vau. Siinä se nyt on. Eka oma turbotähti. Eteisen ruokaraketit kertovat, että homma on tänään tosiaan toiminut, niin tiuhaan loistaa kimallusta rakettien peräliekeissä.

-Mitäs muuta te tänään teitte?

-Leikittiin

-Oli pihapeli. Peiliä.

-Tämä oli minusta kyllä hoitopäivä, eikä eskaripäivä.

Aivan. Tästä tosiaan oli käyty keskustelua päivällä, että muuttuuko päivä hoidoksi, jos toiminta toteutuu fyysisesti  päiväkodin puolella.

-Mutta hei. Huomenna ollaan taas Ihan pihalla Meidän metsässä ja iltapäivä eskarilla. Kyllä kai tälläiset vaihtelupäivät aina silloin tällöin matkaan mahtuu. Eikö?

-No joo (vastauksen vakuutavuus on kyllä pikkuisen heikko, johtuneeko huonosta myyntipuheesta vai mistä, heh heh)

 

V&I kirjoittelee  Heidi