Huumorii

Tänään pääsimme eskareiden kanssa avaamaan termejä: huumori ja tilannekomiikka. Tähän hienon sillan rakensi päiväntähti, jonka hilpeät reissukuvat ja  haastattelut asiat nostivat mainiosti esille. Kiitos siis niistä. Mutta huumoriin

-Huumori on silleen niinkuin vitsi

-Huumori on hassuja juttuja, kun keksii niinkun tarinoita

-Pellet on huumoria

-Ok. Entäs tilannekomiikka?

Nyt on vaikea, ei aukea….Mutta kun asiaa avataan sen verran, että se on joku tilanteeseen sopiva hassu kommentti tai teko, niin johan alkaa Lyyti kirjoittaa. Heti keksitään kompastumiset, sun muut kommallukset. Samoin kuin se, että hyvä huumori ja tilannekomeetta ei koskaan nolaa/pilkkaa ketään tms. Hyvä Eskarit! Ja kun aiheeseen on päästy, niin juttujahan alkaa tipahdella pitkin matkaa

-Miksi kissa kiipesi sähköpylvääseen?

-Sillä oli akku lopussa

-No, miksi se sitten kiipesi katolle?

-No miksi?

-Kun eihän se osaa lentää

Sitten otetaan omia hommia, joissa eskarille rakentuu mm. pussimaja, kauneushoitola, Haisulinluola,  kirjapaino, steppiklubi taustasoittajilla, valtavat legorakennelmat, kuularadat…Sopivaa puuhaa tuntuu löytyvän helposti, ihan jokaiselle.

 

-Kato!

Iik. Sammakko. Kyllä. Sellainen löytyi ovenkarmin päältä. Suussaan rullattu viesti: MAANANTAINA YLLÄTYS HYS HYS   SS    Oh, hoh. Nytpäs on outo viesti. Ensin pohditaan, että onko Sakariaksen vihreä merkki räpylä vai kruunu. Ja sitten mitä viesti tarkoittaa.  Mutta eskareilla on ratkaisu: kysytään.

-Kysytään, että mitä se esittää?

-Ja mikä vuosi?

-Missä se on?

-Miksi ponit oli märkiä?

Ok. Kirjoitamme ja jätämme viestin tauluun. Sitten luetaan toinen osa Jättipäärynää ja sitten on jo aika suunnata syömään.

-Niin, koska on perjantai

Totta. Perjantai on kolmen tunnin päivä. Pieni happihyppely ja sitten on aika panna homma pakettiin.

-Tuliko kruunumerkki?

-Joo. Eli mitä hypätään?

Mitä?? Taas se hikisukka on kehissä ja monta muuta hauskaa, joten tehdään keräilyerä

-Kruunuhikipata

 

V&I hyvä vkonloppua toivottaa  Hd

Ruokana kalakeitto, rieska, kurkku