Iloisia tuulia Timolassa

Johan oli synttärikemut! Joskus vain käy niin, että ilo paisuu ihan pinkiksi kattoon asti. Jo taikalahjat olivat sellaisia, että oksat pois; oikea linna, Spiderman, marsu, Angrybirdsejä, Hotwheelsautoja, elävä käärme, tuhansia pusseja karkkia…Ja lopulta päivänsankari sai vielä arvonimenkin:kunigas Suuri. Hilpeää isolla H:lla! Ja aika mielenkiintoinen oli myös herkuttelun lomassa käyty keskustelu Varkauden mekaanisenmusiikinmuseosta. Osa eskareista siellä oli vieraillut, mutta osalle paikka oli täysin arvoitus.

-Siellä on se papukaija

-Siellä on sellaisia nuotteja, siellä takana (posetiivi)

-Meillä oli kuulosuojaimet siinä Goljatilla

-Montako soittajaa siinä Goljatissa oli?

-70

-Varmaaan hirveä ääni

-Minun suosikki on siellä aina sellainen itsestään soiva piano, joka on ollut villissä lännessä. Ja sitä on ammuttu revorverillä.

-Miksi?

-No…Joku ei ehkä tykännyt juuri musiikista.

-Tai sitten oli taistelu!

-Pystyykö sitä soittaamaan oikeasti?

Kysymyksistä syntyy yhä uusia kysymyksiä. Kiehtovaa. Tässähän saattaisi olla meille jännittävä vierailukohde kevääksi.

Juhlien päälle on hyvä vähän puuhata omia hommia, joissa tänäänkin suuren suosion saavuttaa Battle Groud. On lähes käsitämätöntä, millainen kannustuksen ja yhteisen ilon voi synnyttää peli, jota vaian kaksi paria voi konkreettisesti pelata kerrallaan. Mutta siinä ne käköttävät lähes kaikki eskarit, kun on vaan niin jännää.

Tehdään vielä vähän numero nelosen matikkaa ja sitten onkin aika kimpoilla syömään sekä iltapäiväulkoilulle. Ja päivän päätteeksi, mikäs se sieltä tuleekaan: kruunumerkki.

-Hyvät juhlat jalkapallo!

V&I kirjoittelee  Heidi

Ruokana perunalaatikko ja porkkanaraaste