Kun vain sujuu

Hieno päivä! Hienon hieno. Ihan kruunumerin arvoinen.

-Hei. Minkä ihmeen taian te teitte, että taas alkoi sujua näin hyvin? 

Kukaan ei keksi. Ihmeellistä. Mutta mitäpä siitä, kunhan sujuu.

 

Otetaan pienet omat hommat ja suunnataan sitten kirjastoautoon. Sielläkin sujuu, tosin jossain kohtaa ”Mikäs hässäkkä se tämä on?” Pekka kysyy silmä vilkkuen tiskiltään, kun eskareiden ”rivit” ovat käytävällä levällään, kuin sen kuuluisan Jokisen eväät. Hups. Pikainen liike ja taas mahtuvat muutkin asioimaan. Kyllä tämä osataan. Ai että, kuinka mukavaa on se, että eskarit ovat selvästi innostuneet kirjoista, koska useampikin on miettinyt jo valmiiksi, että millaista luettavaa haluiaisi lainata. Lukeminen, se on vaan niin parasta.

Päivän puuhissa jakaudutaan taas Raakkuihin ja Vaakkuihin, että päästään pienempinä ryhminä puukässään ja askartelupajaan. Puukässässä omat projektit jatkuvat ja omaa vuoroa maltetaan odotella hyvin, minkä lisäksi eskarit osaavat jo aika taitavasti auttaa toisiaankin. Peukkua siitä! Askartelun puolella saadaan puolestaan tehtyä loppuun Kalevi Kärpät, pippurinenällä. Siellä ne upeasti nököttävät hyllynpäällä, kärppäeskarit, että päästään luomaan draamaesityksiä. Hilpeää!!

Vielä hoidelalan ruokailu, ulkoilu ja lukuleposet, sitten se onkin tämä viikko käsitelty. Ettekä voi uskoa, kuinka hyvältä tuntuu, kun voi todeta

-Kruunumerkki

Ihanaa viikonloppua kaikille toivottaen ja lämmöllä iloiten Heidi

Ruokana lohikeitto, kurkku, leikkelekinkku ja ruisleipä