Taikuri Kultainen

-Tervetuloa

Näin toivotti päivän synttärisankari ja kätteli jokaisen vieraansa kyynärpäällä. Tästä saavat alkaa juhlien juhlat! On korttia, onnittelulaulua ja aarrearkkua, ja ette kyllä ikinä arvaa millaisia taikalahjoja taikurille tänään annetaankaan

-Ruskea yksisarvinen

-Kultaisia taikasauvoja

-Kukkia

-Autorata

-Huvipuisto

jne.  Mielikuvituslahjat niin rulettavat! Kiitos jokaiselle vieraalle niistä.

 

Päivän pihapelinä ollaan piilosta. Etsijä alkaa laskea ja viuh vaan, porukka katoaa näkyvistä. Tai no, melkein,  osassa piiloista on näet hiukan ruuhkaa, joten hihat ja myssyt vilahtelevat ihan väkisin. Mutta mitä tuo nyt haittaa, kunhan kaikilla on hauskaa yhdessä!

Aivan. Siitä saammekin aasinsillan ruokailuun, jossa sattuu ei yhtään hauska pöljäys. Koulun Merja näet tulee kertomaan, että meidän porukasta on näytetty rumia käsimerkkejä ja kieltä koululaisille. OMG. Tämä meidän pitää kyllä selvitellä huomenna porukalla. Onneksi sentään lautaset tyhjenevät kaikilta ja jokainen pääsee värittämään ruokaraketista turbotähden.

-Enää viisi päivää

Totta. Hienosti laskettu. Raketeissa on ihan hirmuisesti nappuloita ja tulisuihkut kirjavanaan turbotähtiä. Kyllä on hieno lennättää ensiviikolla valmis raketti kotiin ihailtavaksi.

 

Eskareilla on iltapäivällä matikkahommia ja haltuun napataan lasinpuhaltajan numero kolmonen. Jonka tekeminen vaatiikin hiukan malttia.

-Mennään kolmen pisteen kautta. Kaari oikelle, pieni pakitus ja toimen kaari oikealle.

Nyt ei olekaan ihan yhtä helppoa, kuin vaikka ykköset, mutta ei kolmosista silti tule mitään taivaalta putoavia lokkejakaan. (viimevuoden eskareiden nimitys miten sattuu lenkottaville linkuroille)

Matikka saadaan tehtyä ja vuorossa ovat omat hommat, joissa tänään innostutaan rakentamaan geometrisiä kuvioita magneeteilla.  Myös viimeiset ”Minä osaan”-testailut saadaan hoidettua eli ensiviikolla päästään palaveeraamaan. Ai on kyllä huippu jännittävää kuulla, että mitä eskarit ja perheet tältä supervuodelta odottavat.

 

Valolla ja ilolla pähkäillen kirjoittelee  Heidi

Ruokana jauhelihakastike, perunat ja porkkanaraaste.