Vihdoin!

Voi ilo ja riemu. Kruunumerkki. Kyllä tätä kymppirivin viimeistä on sitten tavoiteltu, kuin kuuta nousevaa. Ja nyt, nyt se on saavutettu.

-Muistatko, kun eka saatiin jo eskarin ekana päivänä?

Muistanhan toki. Ja onhan se tässä matkalla ollut lähellä niiiiiiin monta kertaa. Mutta nyt meillä on lupa odottaa postia sammakkokuningas Sakariakselta.

Mutta palataanpas aamuun.  ”Tervetuloa sirkukseen”, viikonlopun aikana viikset kasvattanut tirehtööri Saara kuuluttaa ja laittaa liikkelle upeiden esitysten sarjan. On tempuilevat koirat, Spaiderman, pellejä, voimamies, prinsessa poneineen, starwarsukkelit, ninjat, trapetsitanssijattaria, kortti- ja palikkatemppuilijoita, kuperkeikkaajia ja kärrynpyörääjiä, ihmispyramidi…puolituntia ihan viimeisen päälle onnistuneita esityksiä. Niin ja mahtuu mukaan myös taikuri Pinkenspinkes, jonka narutemppu ei onnistu, ei edes kolmella yrityksellä. Eikä lasten puhalluksellakaan, joka on niin kova, että irroittaa melkein katon. Ei edes taikasana auta. Siellä se parkuu pötköllään ja voivottelee areenalla. Silti yleisö taputtaa urheasti ja antaa kannustavaa palautetta.

-Se varmaan johtuu noista nauhoista. Kun on valkoiset. Mustilla olisi varmasti onnistunut.

-Sun pitää harjoitella lisää.

-Ei se haittaa, jos ei osaa

-Pidetään uusi sirkus ja opettelet siihen

Niinpä. On se sitten hyvä, että tässä sirkuksessa saa epäonnistuakin.

 

Ruokailulla sitten herkutellaan, kun Taulumäen apteekki on toimittanut I-HA-NAA täytekakkua koko kouluyhteisölle, kiitokseksi laastaritaitelusta. (tämä herkuttelu muistetaan mainita jokaiselle kotiin hakevalle aikuiselle, heh heh)

-Ihan parasta

-Tosi hyvää

-Mulla on vaahtokarkkia

-Onko pakko syödä mustikka?

Ja ihan kuin kaakkutarjoilussa ei olisi ollut riittämiin, mutta kun jokainen saa vielä Muumi-tikkarinkin ja heijastimen pimenevien iltojen turvaksi.

-Kyllä kannatti tehdä laastari

-Sitten sen saa kotiin. Minä laitan sen polveen, jos tulee trampalla pipi.

-Eskarit. Huomenna katsotaan yhdessä heijastimelle oikea paikka hihassa, jookosta kookosta?

Lämmin kiitos Taulumäen apteekin väki, teitte huippupäivästämme ihan superin! Ja perheet, käykää ihmeessä ihailemassa tuotoksia, jotka on laitettu upeasti esille apteekin ikkunaan.

 

Iltapäivällä otetaan ulkoilut ja parit pihapelit ja sitten onkin jo loppuhypyn aika. Mitä ennen on käyty jokseenskin useasti varmistamassa, että vieläkö n kruunumerkki mahdollinen. Ja mitäpä hypätään

-Hyvä kruunumerkki ja kiva sirkus!

V&I kirjoittelee ja ISOSTI eskareiden onnistumisesta iloitsee Heidi

Ruokana jauhelihakastike, perunat, keitetyt kasvikset, vihersalaatti ?täytekakku&mehu