Zombeja ja papukaijamerkki

-Iiiik!!!!!!(*kaikki)

Jumppasalissa kiljutaan, sillä menossa on hurjat zombijumpat. Virin Reetta on näet tänään erityisen kammoituksellisella tuulella ja leikit vilisevät ihanaa peloitusta. Ei siis muuta kuin sateenvarjo auki ja matojen yli hyppimään…karmeeta, hih. Mutta ha haa, eskareillapa on lopussa vastaisku.

-Tee sinä kilpikonna joogaliike

Ei taivu Reetta, vaikka miten mallia näytetään. Ja melkein yhtä paljon haastetta teettävät norsu, lokki, kotka ja tämän aamun delfiini. Leikkijooga rules!

Seuraavaksi otetaan omia hommia ja luetaan uusi kirja sateenkaarikala-sarjasta, joka tänään käsittelee ennakkoluuloa ja pahan puhumista toisesta. Voi nenä miten hienosti eskarit maltavat kuunneella. ja osaavat ymmärtää tarinan juonen. Peukkua!

-Eskarit. Meidän pitäisi selvitä tänään ruokalasta ulkovaatteisiin, ulos ja takaisin leposille yhden aikuisen turvin. Voitteko te auttaa minua, että onnistuu?

Päät nyökyttävät, vaikka ilmeet ovat hiukan pohtivat.

-Jos iltapäivä hoituu, minä annan teille papukaijamerkin. 

-Onnistuu!

Ja onnistuuhan se, ihan vimpan päälle. Kuten myös ulkoilu, vaikka kruunumerkki menetetäänkin rosvot&poliisi-leikin vuoksi. Se se on varsin suuren maltin peli leikittäväksi. Mutta ankat/hanhi sen sijaan pelittää, kunhan ensin päästään perille erisuuntiin juoksemisesta.

-Mitäs me hypätään?

Hyvä eskari, hyvä pihapeli, paras eskari, hyvä Timola…ehdotuksia ihan satelee.Tehdään siis kompromissi: ”Hyvä Timolan eskari!”

V&i kirjoittelee  Heidi

Ruokana perunalaatikko, porkkanaraaste ja puolukkahillo